Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Most már biztos: Christina Aguilera kisbabát vár

Christina Aguilera - Most már biztos: Christina Aguilera kisbabát vár

Vége a pletykáknak és a találgatásoknak: az énekesnő a hét közepén beismerte, hogy tényleg jön a baba. Aguilera már a harmadik hónapban van, és a férjével földöntúli boldogságban úszva várják a kis trónörökös érkezését.

Az elmúlt években rendszeresen felröppentek kósza hírek az énekesnő terhességéről, ám ezek később mindig pletykának bizonyultak. Most viszont más a helyzet: többen is látták, amint a gömbölyödő pocakú Aguilera és férje, Jordan Bratman két hete besétáltak egy New York-i anyaközpontba. A külföldi lapok már ekkor vadul elkezdtek cikkezni a babavárásról, Aguilera pedig a Sun-nak adott interjújában végképp eloszlatta a kételyeket.

Christina Aguilera - Most már biztos: Christina Aguilera kisbabát vár

A sztár elmondta: éppen férje harmincadik születésnapján tudta meg, hogy állapotos, de a biztonság kedvéért a harmadik hónapig vártak a nagy hír bejelentésével. Aguilera és Bratman 2005. novemberében házasodtak össze, és az énekesnő Back To Basics nevű albuma utánra tervezték a családalapítást, vagyis tartották magukat az elképzelésükhöz.

Christina Aguilera - Most már biztos: Christina Aguilera kisbabát vár

Természetesen a kis jövevény alaposan átírja Christina terveit, mindenesetre az énekesnő a nyár végéig biztosan nem mondja le fellépéseit. Legközelebb holnap, június 23-án lép a közönség elé Szöulban, aztán Sanghai, Bangkok, Szingapúr és Hong Kong következik, júliusban pedig Ausztráliában folytatódik a baba előtti turné.

Juhász Gergely

2007. 06. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 06. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Most már biztos: Christina Aguilera kisbabát vár cikk képei
Christina Aguilera - Most már biztos: Christina Aguilera kisbabát várChristina Aguilera - Most már biztos: Christina Aguilera kisbabát várChristina Aguilera - Most már biztos: Christina Aguilera kisbabát várChristina Aguilera - Most már biztos: Christina Aguilera kisbabát várChristina Aguilera - Most már biztos: Christina Aguilera kisbabát vár