Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

AC/DC: nyolc év után új stúdiólemez

AC/DC - AC/DC: nyolc év után új stúdiólemez

Talán már a hűséges rajongók sem bíztak abban, hogy az évek óta kómában lévő AC/DC valaha aktivizálja még magát. Ez most mégis megtörtént: az 1973-ban megalakult ausztrál metálzenekar október 20-án új stúdióalbummal – sorrendben a tizenötödikkel – jelentkezik, és ezt követően előreláthatólag másfél évig tartó világkörüli turnéra indul.

A Black Ice című nagylemezt a Rock ’N Roll Train című szerzemény vezeti fel – maxi CD-n mától (augusztus 28-ától) szerezhető be. A Brendan O’Brien producer irányításával készülő korongon tizenöt felvétel lesz hallható. Az első kislemezdal mellett további kettő címében szerepel a rock and roll szó: a She Likes Rock ’N Roll és a Rock ’N Roll Dream címében. Az együttes kiadója, a Columbia Records még a stúdióalbum előtt, szeptember 9-én piacra dob egy DVD-t 1996 júliusában rögzített madridi koncerttel.

AC/DC - AC/DC: nyolc év után új stúdiólemez

A nagylemez megjelenése után az Angus Young, Malcolm Young, Brian Johnson, Cliff Williams és Phil Rudd alkotta zenekar előreláthatólag másfél évig tartó világkörüli turnéra indul. A koncertsorozat az Egyesült Államokban veszi kezdetét, és természetesen Európába is jön. Kontinensünk állomásait egyelőre nem hozták nyilvánosságra. Az AC/DC utoljára 2000-ben turnézott, abban az évben adta ki utolsó stúdióalbumát Stiff Upper Lip címmel. (Új Szó)

Puha József

2008. 08. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Puha József 2008. 08. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 08. 28. 17:20
Végre itt az új lemez !!!
Duke 2008. 08. 28. 21:55
VÉGRE! 2006-ban kezdtem el őket hallgatni, és az év nyarán hallottam, hogy majd jelenik meg új lemezük. Az új albumot jobban tartotta titokban, mint a Metallica, mivel ők még azt is bejelentették, hogy mikor kezdik el a stúdiómunkálatokat, de AC/DC esetében nem olvastam erről hírt. De örülök, hogy már kevesebb, mint 2 hónap van hátra az új album megjelenéséig. Rock N' Roll Ain't Noise Pollution! :D
Vendég 2008. 10. 16. 5:59
Első meghallgatásra nem üt akkorát mint a Stiff Upper Lip korong, de NAGYON JÓ az új album, egy rossz szám sincs rajta.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

AC/DC: nyolc év után új stúdiólemez cikk képei
AC/DC - AC/DC: nyolc év után új stúdiólemezAC/DC - AC/DC: nyolc év után új stúdiólemez