Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Az AC/DC hazánkba is ellátogat!

AC/DC - Az AC/DC hazánkba is ellátogat!

A világ egyik legnagyobb rock legendája újra beindította a motort: az AC/DC 2009-ben ismét színpadra áll, hogy elkápráztassa a világot! A zenekar a Black Ice World Tour keretében Budapestre is ellátogat!

A hard rock műfaj legkiemelkedőbb úttörője, az AC/DC 1973-ban alakult Sydney-ben a Young fivérek vezérletével. Az évek során volt részük tagcserékben, tragikus halálesetben – eredeti énekesüket, Bon Scott-ot 1980-ban veszítették el, - de a zenekar karrierje mindig töretlenül folytatódott. Lemezeik eddig 160 millió példányban keltek el, s az ő nevükhőz fűződik minden idők legnagyobb példányszámában eladott rock albuma, a Back Is Black, amelyből több mint 42 millió talált gazdára.

AC/DC - Az AC/DC hazánkba is ellátogat!

Most 8 év után új albumot készülnek kiadni Black Ice címmel, és 2001 után ismét turnéra indulnak, hogy megmutassák a világnak, az AC/DC még mindig az egyik legizgalmasabb rockbanda! 1991-ben már járt Budapesten, az akkori Monsters Of Rock turné keretében, de első hazai önálló koncertjét 2009. március 23-án fogja adni az AC/DC a Budapest Sportarénában.

A jegyek kapcsán egy újdonságot mindenképpen meg kell említeni: a színpadhoz legközelebbi állójegyeket a leggyorsabb vásárlók tudják csak megvenni, így érdemes mihamarabb a jegyet beszerezni, hiszen most már nem a koncert napján reggeltől sorban állók juthatnak be a zenekarhoz legközelebbi helyekre, hanem a leggyorsabb jegyvásárlók, kényelmesen, sorban állás nélkül, akár az interneten keresztül intézve a vásárlást.

Jegyek október 15-től kaphatóak a Ticketpro országos hálózatában és az interneten.

stanley

2008. 10. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

stanley 2008. 10. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 10. 20. 22:08
"Csé" majd elmegy a koncertre bißtosan... ;-P
Vendég 2008. 10. 21. 18:17
Ugye, mon'tam dear Csé! - hogy ezt beolvassa, elsőre a Sztárfigyuliba... ;-P

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Az AC/DC hazánkba is ellátogat! cikk képei
AC/DC - Az AC/DC hazánkba is ellátogat!AC/DC - Az AC/DC hazánkba is ellátogat!