Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Le kell győznie egykori társait

Robbie Williams - Le kell győznie egykori társait

Robbie Williams legutóbbi, hetedik stúdiólemeze Rudebox címmel 2006 októberében került a boltokba, s bár elfogyott belőle 4,5 millió, mégsem lehet maximálisan elégedett, mivel a kritikusok túlnyomó többsége és sok rajongó is rossz véleménnyel van az albumról. Az új évezred eddigi legsikeresebb brit énekese az elmúlt hónapokban visszavonultan élt.

„El kellett tűnnöm. Ha valaki szem előtt van, akkor nem hiányozhat a rajongóknak” – nyilatkozta. Most már a visszatérésére összpontosít. „Január végén vonulok stúdióba, és elkezdem rögzíteni az új felvételeimet. Ha korábban is tehetném, megtenném. Most azonban még várni kell, s én nagyon utálok várni” – tette hozzá. Bizonyára tudatában van annak, hogy alaposan fel kell kötnie a gatyáját, hiszen úgy néz ki, egykori társai, a Take That a decemberben kiadott The Circus című stúdiólemezükkel még az előző korongjuk, a 2006 novemberében megjelent Beautiful World hatalmas sikerét is túlszárnyalják. Igaz, amíg Robbie egész Európában vezető sztár, addig a 2005-ben újjáalakult Take That sikere szinte csak Nagy-Britanniára korlátozódik. (Új Szó)

Puha József

2009. 01. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Puha József 2009. 01. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 01. 13. 12:12
Guest @ 2009-01-13 12:11:29 Dear Csé, ma 01.13. kedd 18:15 élőbe' lesz a "Sztárfigyuli" adása? "ő" pedig megy megin' "Reisingerelni" a műv.házba? és a "Távolanka"? az meg kamera(d)man lesz u.ott? :-) mer' olvastam (ZH.), ma újra indul a bibliászás havi egy kedd estékkel májusig!? na, akkor megaVEGA-Kerak csúcs lesz... (egyeseknek ez is olyan "szimbiózis" lehet (üzletileg), mint Önnek is szoktak a "ripotjai" pl.) ... ;-P
Vendég 2009. 01. 13. 20:03
Hallottam! Lementek azok a "témák", ahova befirkáltam!?... ;-) Nem voltam "itt" és nem volt "játék ma". Sorry. ;-P

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Le kell győznie egykori társait cikk képei
Robbie Williams - Le kell győznie egykori társaitRobbie Williams - Le kell győznie egykori társait