Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Christina Aguilera: „Szülés után jobb a szex”

Christina Aguilera - Christina Aguilera: „Szülés után jobb a szex”

Szülés előtt ugye minden nő attól fél, hogy majd a baba után biztos meghízik és már nem lesz ugyanolyan a kapcsolata a párjával, mint régen. Na, most van valaki, aki ennek pontosan az ellenkezőjét állítja: Christina Aguilera.

Hurt

Jövő januárban lesz kétéves Christina Aguilera kisfia, Max Liron. Az énekesnő azóta többször is tanúbizonyságot tett arról, hogy a teste gyakorlatilag semmit sem változott a szülés óta, sőt: Aguilera most azt is elmondta, hogy a családalapítás még a szexuális vonzerejét is fokozta. A titok roppant egyszerű: meg kell tanulni szeretni a szülés utáni testet.

„Amióta anya lettem, rengeteg tudást szereztem és ettől gyönyörűnek érzem magam. Egyik este a férjemmel a fürdőszobában voltunk, készülődtünk a lefekvéshez. Megemlítettem valamit a testemen, ami már másmilyen, mint szülés előtt volt. Azt mondtam: ez már sosem lesz olyan, mint azelőtt. Erre Ő: Viccelsz velem? Pont ez az, ami még kívánatosabbá tesz. Az tény, hogy anya vagy és hogy a tested átment ezeken a változásokon, de ettől csak még szexisebb vagy” – állítja Aguilera férje, Jordan Bratman.

Juhász Gergely

2009. 08. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 08. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 08. 10. 20:59
fuujjj már!!! a következő az lesz hogy felteszitek, hogyan ba**szák szét a red v ás pi**cs ** ját?? gusztustalan riherongy!!!!
Vendég 2009. 08. 11. 10:29
húzzál már innen a pi..ába, hülye idióta minek olvasod el a róla szóló cikkeket ha ki nem állhatod? értelmiségi szinted igen alacsonyxD
Vendég 2009. 08. 11. 14:23
Teljesen igaz! Ha nem szereted, minek olvasol róla???
Vendég 2009. 08. 14. 15:10
gusztustalan!!!! igénytelen kis sz**ros ri bi ez a nő, a zenéjével már nem tudja eladni magát csak azzal - mint egy K - hogy mindig a szex-en témáz!! igénytelen kis nulla!!! senkiházi!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Christina Aguilera: „Szülés után jobb a szex” cikk képei
Christina Aguilera - Christina Aguilera: „Szülés után jobb a szex”Christina Aguilera - Christina Aguilera: „Szülés után jobb a szex”Christina Aguilera - Christina Aguilera: „Szülés után jobb a szex”Christina Aguilera - Christina Aguilera: „Szülés után jobb a szex”Christina Aguilera - Christina Aguilera: „Szülés után jobb a szex”