Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Christina Aguilera futó kalandja

Christina Aguilera - Christina Aguilera futó kalandja

Christina Aguilera új albuma komoly veszélybe került a héten, méghozzá egy olyan kiszámíthatatlan dolog miatt, mint Ibrahimovic gólja volt szombat este a 93. percben. Kattintson és beszámolunk az énekesnő futó kalandjáról.

Can't HOld Us Down

Mindig legyen nálunk notesz, vagy határidőnapló, ugyanis az szó szerint az életünket mentheti meg. Erre mostmár Christina Aguilera is rájött, aki néhány napja a Los Angeles-i Osteri Mozza nevű olasz étteremben vacsorázott a férjével, Jordan Bratmannal. Aguilera nem unatkozott addig, amíg az ételt várták: megszületett a fejében egy dalszöveg, amit papír híján a tányérja mellett fekvő szalvétára jegyzett fel.

Christina Aguilera - Christina Aguilera futó kalandja

Ezután jóízűen elfogyasztották a vacsorát, a pincér elvitte a tányérokat és éppen kérték volna a számlát, amikor Aguilera egyszercsak felpattant a székéből és mint az őrült, ki letépte láncát, a pincér után rohant.

Az ugyanis a tányérokkal együtt a szalvétát is elvitte, amire Christina az egyik új dalának szövegét jegyezte fel. Az énekesnő elmagyarázta a pincérnek, hogy mennyire fontos a használt szalvéta, amit végül meg is kapott. Szóval minden jó, ha a vége jó. Christina Aguilera új albuma – rajta a szalvétás dallal – az idei év végén jelenik meg ’Light And Darkness’ címmel.

Juhász Gergely

2009. 09. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 09. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Christina Aguilera futó kalandja cikk képei
Christina Aguilera - Christina Aguilera futó kalandjaChristina Aguilera - Christina Aguilera futó kalandjaChristina Aguilera - Christina Aguilera futó kalandjaChristina Aguilera - Christina Aguilera futó kalandjaChristina Aguilera - Christina Aguilera futó kalandjaChristina Aguilera - Christina Aguilera futó kalandja