Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Robbie Williams megpróbálja újraéleszteni a Take That-et

Robbie Williams - Robbie Williams megpróbálja újraéleszteni a Take That-et

A harmincöt évekes énekes – aki 1995-ben hagyta ott őket– több mint öt órát töltött egy Los Angeles-i stúdióban, számokat énekelt fel a régi csapattagokkal. Egy-két járókelő azt is látta, ahogy a tagok pauszpajtásokként búcsúzkodnak a végén – mint a régi szép Take That-os időkben.

Úgy néz ki, hogy jók a jelek a csapat újraegyesítésével kapcsolatban - ez gondolom fontos hír lehet a rajongóknak. Elkezdtek a fiúk úgy összejárni, mint egy igazi „fiúbanda” a kilencvenes években. Ha hinni lehet a híreknek, akkor egy új Take That lemezen is elkezdtek dolgozni, az egymásra találás jegyében.

Azt nem lehet tudni, hogy ki volt az ötletadó, kinek a fejében született meg ez az ötlet a fiúcsapat feltámasztásáról, de gyanítható, hogy Robbie Williams a felelős érte.

Robbie Williams - Robbie Williams megpróbálja újraéleszteni a Take That-et

Mindenesetre hivatalosan megerősítették azt, hogy Robbie-vel együtt öt fős együttes – további tagok: Gary Barlow, Howard Donald, Mark Owen és Jason Orange - Simon Cowell felkérésére egy lemezhez énekelnek fel egy dalt, aminek a bevételét a Haiti-n történt katasztrófa miatt nélkülöző emberek megsegítésére fordítják.

Ez a szám a REM 'Everybody Hurts’ dala lesz, amit több hírességgel együtt rögzítenek, csak hogy nagyobb neveket említsük: Kylie Minogue, Leona Lewis, Mariah Carey és Rod Stewart is az előadók közt van.

Egyébként már rengeteg énekes, zenész, producer csatlakozott a különböző humanitárius akciókhoz, és felhívásokhoz Haiti kapcsán. Amint arról már régebben is hírt adtunk, a legnagyobb ilyen rendezvény (George Clooney színész és Wyclef Jean haiti rapper műsorvezetésével)az MTV-n sugárzott „Hope for Haiti” volt. Már kiderült, hogy nem kevesebb mint 57 millió dollárt tudtak összegyűjteni a műsor szervezői e nemes célra, és hála a különböző TV társaságoknak, az esemény szinte az egész világon látható volt.

-CsL-

2010. 01. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

-CsL- 2010. 01. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 01. 28. 17:41
A cím kissé megtévesztő, hiszen a Take That már 2006-ban 'feltámadt'- igaz Robbie nélkül-, és azóta sikert sikerre halmoz... Amúgy meg a poptörténelem egyik legkiválóbb dala az Everybody Hurts, kíváncsian várom, h mit hoznak össze a srácok.
Vendég 2010. 01. 28. 18:42
Ha jól tudom nem Ribbie hanem ROBBIE Williams az énekes neve. Nézzétek már meg a címben mit írtok le, mert nevet rosszul leírni nagyfokú bunk*ság!! Nem tudom a cikk írójának hogy esne ha valaki képtelen lenne helyesen leírni a nevét. Ennyire azért tiszteljétek már a szóban forgó énekest, és mindenkit, mert ugyanolyan értékes emberek mint Ti, sőt.!!!!!
Vendég 2010. 01. 29. 14:44
ÁÁ Ekkora kacsát Istenem xD Igen lesz egy dal amiben Robbie És a Take That is énekel..de mint külön álló előadók..Ráadásul a Take That 2005ben éledt újra..egy turné és egy best of lemez kíséretében :P

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Robbie Williams megpróbálja újraéleszteni a Take That-et cikk képei
Robbie Williams - Robbie Williams megpróbálja újraéleszteni a Take That-etRobbie Williams - Robbie Williams megpróbálja újraéleszteni a Take That-et