Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Celine Dion új filmje

Celine Dion - Celine Dion új filmje

A népszerű énekesnő „Celine: Through the Eyes of the World," címmel nem egy egyszerű koncert DVD-t jelentet meg, hanem egy olyan dokumentumfilmet,amely segítségével bepillantást nyerhetünk Celine privát életébe is.

Documentary

A dokumentumfilm nem csak énekesnőként ábrázolja Celine Dion-t, hanem feleségként, turistaként, anyaként, és gyerekként is. Sok olyan, kamerák által megragadott pillanatot, és így élményeket kaphatnak a rajongók a filmtől, ami Celine színpadon kívüli kis (eddig ismeretlen) világához tartoznak.

„Elérhető akarok lenne, nem akarom hermetikusan szétválasztani az „üzleti” és a magánéletemet.”

Celine Dion - Celine Dion új filmje

"Ez a film amit most készítettünk el, egy rendkívüli próbálkozás. Nem mondom azt, hogy a filmben ábrázolt világ lenne a „normális” élet, de megpróbáljuk ezt a fajta életet, a lehető legnormálisabban élni. Az hogy énekelek is, csak még egy fontos részletet ad hozzá a képhez.”

Celine Dion - Celine Dion új filmje

A mozi jövő héten fog kijönni, és limitált számú amerikai moziban lesz megtekinthető. Reméljük pár hónap múlva nálunk is megvásárolható lesz DVD-n is.

Dion most a következő lemezén dolgozik (angol, és francia nyelvű lesz), és következő évben vissza fog térni Las Vegas-ba egy három éves ciklusra – rendszeresen fog fellépni a Colosseumban (ez a Caesars Palace-ban található), az amerikai rajongók nagy örömére.

-CsL-

2010. 02. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

-CsL- 2010. 02. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 02. 24. 21:52
Én nagyon örülök neki! XD

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Celine Dion új filmje cikk képei
Celine Dion - Celine Dion új filmjeCeline Dion - Celine Dion új filmjeCeline Dion - Celine Dion új filmjeCeline Dion - Celine Dion új filmjeCeline Dion - Celine Dion új filmjeCeline Dion - Celine Dion új filmjeCeline Dion - Celine Dion új filmjeCeline Dion - Celine Dion új filmjeCeline Dion - Celine Dion új filmjeCeline Dion - Celine Dion új filmje