Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Robbie Williams ismét jótékonykodik

Robbie Williams - Robbie Williams ismét jótékonykodik

Robbie Williams, aki idén ünnepli karrierének 20. évfordulóját, elkészítette legújabb klipjét, Morning Sun című felvételéhez. A dal egyébként az idei Sport Relief nevezetű jótékonysági rendezvény főcímdala is egyben.

Morning Sun

Robbie Williams űrhajós lett! Nem kell azonban megijedni! Csupán legújabb klipje kedvéért, bújt szkafanderbe a brit popzene fenegyereke. A Reality Killed The Video Star c. album, harmadik kislemezeként megjelenő, Morning Sun című dalhoz készült az egyedi videoklip.

A kislemez március 8-án kerül a boltokba, amin a szóban forgó dal mellett, az Elasticity című felvétel is hallható lesz. Illetve csak a brit verzión. Az Európa más országaiban kiadott kislemezen, a Morning Sun különböző remixei lesznek megtalálhatóak.

Robbie Williams - Robbie Williams ismét jótékonykodik

Ezzel együtt a Morning Sunt választották a 2010-es Sport Relief elnevezésű jótékonysági rendezvény főcímdalának. A Sport Relief az Egyesült Királyság legnagyobb jótékonysági eseménye, amely sorozatos sportrendezvényekből áll. A Sport Relief-ből származó bevételek, így a Robbie harmadik kislemezének eladásából befolyó összeg is, a világ szegény országában élő nélkülözők megsegítésére szolgál majd.

Nagyon örülök annak, hogy az új kislemezes dalommal segíthetek a Sport Relief-nek és köszönöm, hogy a szerzőtársaim is ezt teszik. Kérek mindenkit, hogy aki teheti, csatlakozzon ehhez a fontos ügyhöz. – nyilatkozta az énekes.

A brit zenész már eddig is nagyon sok jótékonysági programban vett részt. Nagy pártfogója, a The Donna Louise Trust gyermekeket támogató intézménynek, illetve ő a Unicef Globális Gyermeksegítő Szervezetének nagykövete. Részt vesz a Helping Haiti című jótékonysági akcióban is, ahol több zenésztársával együtt átdolgozta az R.E.M zenekar egykori Everybody Hurts című dalát, melynek bevételeit az áldozatok megsegítésére fordítják.

engyus

2010. 02. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

engyus 2010. 02. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 03. 08. 18:30
MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, TAGS, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva, Gin Tonic, és VÍRUSFERTŐZÖTT ez az OLDAL, a music.hu egy hete már!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Robbie Williams ismét jótékonykodik cikk képei
Robbie Williams - Robbie Williams ismét jótékonykodikRobbie Williams - Robbie Williams ismét jótékonykodik