Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Michael Jackson cirkuszi attrakció lesz

Michael Jackson - Michael Jackson cirkuszi attrakció lesz

A világhírű Cirque du Soleil társulata Jacko emlékét idézi fel következő show műsorában, ami 2011 végén Las Vegasból indul világkörüli turnéjára.

Cirque du Soleil and Michael Jackson

A kanadai székhelyű társulat már évekkel ezelőtt tárgyalást folytatott Jackoval a műsor elindítása kapcsán, hisz köztudott tény, hogy Michael Jackson nagy rajongója volt a Cirque du Soleil előadásainak. A show előzetes terveinek kidolgozását még a sztár halála előtt megkezdték, az elsődleges koncepciók alapján, az előadás fő motívumát Jacko zenei stílusára és jellegzetes mozgásstílusára építették volna. A sztár halálát követően a félbe maradt megállapodást újra tárgyalták, mivel az elmúlt időszak elég botránnyal sújtotta a család minden tagját, így nagyon alapos megfontoltsággal kezelték a társulat kapcsán felmerülő szerződéseket. Végül Katherine Jackson a néhai sztár édesanyja sem tudott nemet mondani a felkérésre, így áldását adta a showra a család legkisebb tagjainak örömére. John Branca a Michael Jackson- hagyaték egyik kezelője is alá támasztotta a híreket, miszerint Jacko megrögzött Cirque du Soleil rajongó volt , egy alkalommal együtt élvezték a fantasztikus előadást.

A műsorkészítők úgy gondolják az előadás színtereként Vegas a legjobb választás, mivel méltó módon tükrözi a halhatatlan Michael Jackson tehetségét és csillogását. Egyesek szerint ez csupán egy jó üzleti fogás, miszerint a következő kaszinó a ’Neverland’ farm nevet kapja majd Jacko szórakoztató komplexuma után, ami biztosan szép summát hoz majd a család konyhájára.

A Cirque du Soleil-nek nem ez lesz az első olyan jellegű előadása, melyben híres előadókat elevenítenek meg. Korábban együtt dolgoztak a Beatles-el, amiből később egy lemezt is a piacra dobtak, ami a ’Love’ nevet kapta, majd a tavalyi év hatalmas sikere az Elvis Presley-ről elhíresült ’Viva Elvis’ című show volt.

Bius

2010. 04. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 04. 27. 2:56
A cikk írójának üzenném hogy Michael nem volt sosem Jackó! Sosem ismerte el ezt a nevet magáénak! És sosem szerette ha így hívják! Kérném,hogy az iránta való tiszteletből ne használja ezt a kifejezést!KÖSZÖNÖM!
Vendég 2010. 04. 27. 18:45
Fú, de eljött "hátra" már . Ez már nem is láCCik a főoldalon mára. :-( Sztárfigyu' "Csé"? jut eszembe, a Dözs' ma egész mosolygott(?) felém(?) szemből - egy újszerű LHG ... frsz. Opel-kából. = ? ;-) A Honda tán már a nejéé végleg? ;-)) ;-P
Vendég 2010. 04. 27. 18:45
Jackó pedig le van sz.rva!!! :-P
Vendég 2010. 06. 29. 12:38
ezt a számot még nem is hallottam XD
netta12 2012. 11. 06. 15:23
Ennyi idő után végre Magyarországon is látható lesz a Cirque du Soleil féle MJ Immortal Show. 2013. február 5-én és 6-án a Sportarénában elevenedik meg a pop királyának zeneisége. http://www.youtube.com/watch?v=QiRbyX2DPQs

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Michael Jackson cirkuszi attrakció lesz cikk képei
Michael Jackson - Michael Jackson cirkuszi attrakció lesz