Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Robbie Williams: Greatest Hits (Chrysalis Records / EMI)

Robbie Williams - Robbie Williams: Greatest Hits (Chrysalis Records / EMI)

Mintha tegnap lett volna, hogy az alig 20 éves srác berobbant a Take That nevű fiúcsapatba, majd villámgyorsan kiszállt és saját zenei karrierjét egyengette. Botrányok sora követte egymást, de Robbie megmutatta, hogy tud énekelni, mitöbb, eltökélt szándéka volt, hogy ő szupersztár lesz. Teltek az évek, és sorra jelentek meg kislemezei majd albumai.

A „Greatest Hits” korong jó példa arra, hogy az angol énekes igazi sztár, hiszen a dalok „Old Before I Die”, „Lazy Days”, a gyönyörű „Angels”, a kellemes „Millenium” vagy a robbanékony „No Regrets” önmagukért beszélnek. 19 ismert és remek dal, ezt tartalmazza a most megjelent válogatás. A 74 perc egy igazi életrajz zenében elmesélve. Mert ha visszanézzük a klipeket, vagy újra elolvassuk a korabeli sajtót, észrevehetjük, hogy egyik dal sem mentes a botránytól. „Kit érdekel, ha jó, amit csinál Robbie!” – mondhatnánk, és ez igaz is. Nem a háttér a fontos, hanem a bizonyíték, és a sikernek vannak hallható zenei bizonyítékai. Mellesleg, Robbie az egyetlen, aki az egykori Take Thatből idáig vitte, voltak más próbálkozások is, de azok csődbe mentek. Reméljük, Robbie Williams még sok kellemes albummal örvendeztet meg minket. Ennek első gyermeke a „Radio” c. új kislemez. Több mint 70 perc tömény zene – ez a „Greatest Hits”. Vedd meg minél hamarabb, mert elkapkodják!

Jónap Tamás

2004. 10. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2004. 10. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2004. 10. 17. 0:00
Szerintem már egy kicsit uncsi!
Vendég 2004. 10. 18. 0:00
Szerintem meg ISTENKIRÁLY! Az életem legjobb koncertjét éltem át általa, tavaly az Arénában. Ezen az albumon elég sok szám rajta van, amit ott is elénekelt. Nosztalgia rulez! Hajrá robbie!!!!!!!! Fireman808
Vendég 2004. 10. 25. 21:16
IMÁDOM ROB-ot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég 2004. 10. 26. 12:43
Go Go Robbie williams!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Robbie Williams: Greatest Hits (Chrysalis Records / EMI) cikk képei
Robbie Williams - Robbie Williams: Greatest Hits (Chrysalis Records / EMI)