Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Christina Aguilera: 'Not Myself Tonight' premier

Christina Aguilera - Christina Aguilera: 'Not Myself Tonight' premier

Christina Aguilera a 2006-os "Back to Basics" albuma után kiadta a monogám életformát ünneplő "Ain't No Other Man,"-t. Most viszont egy sokkal vadabb anyaggal tért vissza, a "Not Myself Tonight" az első publikus száma, a nemsokára megjelenő "Bionic" albumról.

Not Myself Tonight

"Kicsit szét vagyok esve. Olyan dolgokat csinálok, amiket egyébként nem szoktam. A régi Aguilera elment, teljesen újnak érzem magam. Ha ez nem tetszik valakinek bek*phatja!" - így nyilatkozott az énekesnő az új, 'tribal house' stílus által inspirált dalokról.

"Rengeteget táncolok mostanában, fotózásokra járok, és nagyon jól érzem magam. A fiúkat és a lányokat is nagyon szeretem, jobb lenne ha valaki orvost hívna hozzám, mert elment az eszem!”

Christina Aguilera - Christina Aguilera: 'Not Myself Tonight' premier

A "Bionic" június 8-án fog kijönni, és Sia, Le Tigre, Christopher "Tricky" Stewart, Hill & Switch és Ladytron is hallható lesz rajta. Aguilera megerősítette, hogy egy ballada is helyet kap majd a lemezen, "Lift Me Up" címmel, amelyet Linda Perry írt. Az albumon olyan népszerű számok is helyet kapnak, mint a "Back to Basics", "Hurt", "Candyman," és a 2002-es sláger a "Beautiful".

Christina Aguilera - Christina Aguilera: 'Not Myself Tonight' premier

"Azt szerettem volna ha a 'Bionic' egy nagyon mókás, de egyben nagyon jó anyag is lenne, Amióta szülő vagyok, egészen máshogy látom a világot, a fiam szemén keresztül. Nagyon futurisztikusra akartam hangolni az új lemezt, és ezzel újra gyereknek szerettem volna érezni magam.”

Aguilera "Back to Basics" albumának csak az amerikai eladásai mára elérték a 1,694,000 darabot, a 2008-ban kiadott "greatest hits", a "Keeps Getting Better: A Decade of Hits" pedig ezidáig 338,000 példányban kelt el.

-CsL-

2010. 03. 31.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

-CsL- 2010. 03. 31. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 03. 31. 17:13
Mi az hogy a back To basics albuma után???Az Ain't no other man a Back To Basics beharangozó dala volt!!!
Vendég 2010. 03. 31. 17:16
"Az albumon olyan népszerű számok is helyet kapnak, mint a "Back to Basics", "Hurt", "Candyman," és a 2002-es sláger a "Beautiful". heehhh? tudtommal nem greatest hits albumot ad ki, ez a cikk egy nagy zagyvaság:)
Vendég 2010. 03. 31. 17:35
miyen ez a music.hu? nem lehet semmitse írni mert h nyomdafestéket nem tűr. végigolvastam és semmi nem volt benne.egy szó volt, azt is kicsillagoztam...ok nem jó..aztán kitöröltem.azután se....:S
Vendég 2010. 03. 31. 17:37
szóval christina sztem most felvette ezt a stílust h most ő megmonjda h megbolondult, meg akinek nem tetszik az be.... Meg h már a fiúkat és lányokat is szereti. Ez már nekem sok és mű. Ez azért van h így hátha sikeresebb. Ezek a műbotrányok....Semmi bajom christinával de ez most sztem nagyon mű.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Christina Aguilera: 'Not Myself Tonight' premier cikk képei
Christina Aguilera - Christina Aguilera: 'Not Myself Tonight' premierChristina Aguilera - Christina Aguilera: 'Not Myself Tonight' premierChristina Aguilera - Christina Aguilera: 'Not Myself Tonight' premier